Как да подобрим простатната функция

За мъжкото здраве

Заболяванията на простатната жлеза са сред най – честите причини, каращи мъжете да търсят лекарска консултация. Над  60 % от мъжете на възраст над 50 години имат проблеми, дължащи се на увеличение на простата. При нарастването си, тя притиска канала, по който се отделя урината от пикочния мехур и това предизвиква редица оплаквания. Сред основните от тях са:

  • чести позиви за уриниране, особено през нощта
  • изтъняване на струйката на урината, като понякога тя изтича на капки
  • затруднено уриниране с чувство за недоизхождане

От своя страна застоят на урината в пикочния мехур създава предпоставки за развитие на пикочни инфекции и за образуване на песъчинки и камъни с последващо ангажиране от болестния процес и на бъбреците.

Чувството за тежест в слабините, болезнената еякулация и уриниране, болката в кръста и/или корема, наличието на кръв в спермата и/или урината и повишената температура могат да бъдат белези за простатит /възпаление на простатната жлеза/. Той може да се прояви във всякаква възраст, но е по – чест при млади мъже. Към простатит предразполагат заседналият начин на живот, запекът, тютюнопушенето, отлагането на уринирането, полово предаваните инфекции и др.

“ЗДРАВА ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” е формула, която съчетава вековните традиции на фитотерапията и на нутритерапията с най-новите научни открития, доказващи по безспорен начин благоприятното въздействие върху простатната жлеза на определени, естествени за организма субстанции. Съдържащите се в “ЗДРАВА ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” цинк, витамин Е, витамин А, екстракти от нискостеблена палма и пигеум африканум и аминокиселини глицин, аланин и глутамин,  спомагат за:

-  благоприятно повлияване на увеличената и/или възпалена простатна жлеза

-  облекчаване на нарушенията, свързани с уринирането

-   възстановяване на хормоналното равновесие в мъжкия организъм

-   подобряване на сексуалните възможности на мъжа.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: 1-2 капсули дневно

КОГАТО МЪЖЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ

Много фактори, като стрес, тютюнопушене, нерационален двигателен и хранителен режим, редица заболявания, напредване на възрастта и други, оказват сериозно отрицателно въздействие, както върху сексуалното желание на мъжа, така и върху потентността и върху способността за получаване на задоволителна ерекция.  Различните видове сексуалните разстройства упражняват сериозно отрицателно въздействие върху психическото, физическото и душевното здраве и на двамата партньори. Налице са многобройни проучвания, които доказват, че неуспехите в половата сфера са сред основните виновници за отключване или влошаване не само на невротични и депресивни състояния, но и на т.нар. психосоматични заболявания, към които спадат високото кръвно налягане, язвената болест, захарният диабет и много други.

С грижа за здравето и за доброто самочувствие не само на мъжа, но и на неговата сексуална партньорка, медицинските специалисти от “USA LABORATORIES” са разработили уникална хранителна добавка, комбинираща полезното въздействие върху организма на екстрактите от корейски жен – шен, йохимбе и гинко билоба с тези на цинка, селена и витамините С, Е и B3. Освен, че осигурява пълноценен сексуален живот на мъжа “МАКСИМУМ МЪЖ ФИТОЛЕК” подобрява функцията на простатната жлеза, активизира телесното кръвообращение и тъканното хранене, повишава работоспособността, неутрализира увреждащото действие на свободните радикали и подпомага детоксикацята на организма. Важно е да се изтъкне, че “МАКСИМУМ МЪЖ ФИТОЛЕК” не притежава страничните действия на лекарствата, използвани за стимулиране на половата мощ и е на много по – достъпна цена от тях. Това прави “МАКСИМУМ МЪЖ ФИТОЛЕК” подходящ за ежедневна употреба и за продължителен период от време.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: 1 капсула дневно или според препоръката на медицинския специалист.

Важно! Приемането и на чайовете “ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” и  “МАКС МЪЖ ФИТОЛЕК” води до засилване на ефектите на съответните хранителни добавки.

Повече информация за хранителните добавки “ЗДРАВА ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” и за “МАКСИМУМ МЪЖ ФИТОЛЕК” можете да намерите на сайта  www.ekolab-bg.com

Повече информация за чайовете “ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” и “МАКС МЪЖ ФИТОЛЕК” можете да намерите на сайта на Българска чаена компания.

Хранителните добавки “ЗДРАВА ПРОСТАТА ФИТОЛЕК” и “МАКСИМУМ МЪЖ ФИТОЛЕК”, както и всички чайове от серията ФИТОЛЕК могат да бъдат поръчани от СТИНГ АД

д-р Мариян Иванов

Публикувано в Фитотерапията (Билколечение), Чай Фитолек. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*


× 6 = 12

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>